Over ons

“Carpe Diem” – pluk de dag

Welkom bij Villa Insulinde, mijn gezellige B&B in Scheveningen, op steenworp afstand van het strand, het Circustheater, het Kurhaus en de levendige boulevard! Ons¬† motto¬† is “Carpe Diem” – pluk de dag. Ons doel is er voor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijk verblijf hebben.

Bij Villa Insulinde streven we naar een harmonieuze sfeer, waar gasten met respect voor elkaar en de buren omgaan. Hoewel parkeren in Scheveningen helaas betaald is, bieden we wel de mogelijkheid tot het regelen van een parkeervergunning (meerpijs).

Belangrijk om te weten is dat parkeerkosten niet zijn inbegrepen in de kamerprijs. Onze accommodatie is helaas niet geschikt voor mindervaliden, maar we bieden wel een gezellige zitgelegenheid buiten bij de ingang. Helaas kunnen we geen huisdieren toestaan.

Bij Villa Insulinde staan wij klaar om er voor te zorgen dat uw verblijf perfect verloopt. Tevreden gasten zijn onze grootste beloning! Laat het ons direct weten als u vragen, wensen of klachten heeft. Wij zetten ons vol enthousiasme in voor een aangenaam verblijf en wensen onze gasten veel plezier in het prachtige Scheveningen!

Amelia Gastvrouw Villa Insulinde